TopHorloges.EU

Weergave: Overzichtsweergave Lijstweergave

Christiaan v.d. Klaauw

Christiaan v.d. Klaauw Ariadne First Series
Een schitterende Christiaan v/d Klaauw Ariadne. Deze chronograaf uit de begin peridode van Christiaan van der Klaauw is in zeer goede staat en voorzien van een nieuwe originele lederen band met stalen vousluiting.
Originele doosje & een certificaat met 12 maanden garantie van onze winkel.

Beautiful Christiaan van der Klaauw-Joure. This Ariadne is made in the end of the '90s and comes with a new original leather strap and steel foldingclaps.
Original box and a certificate with 12 months warranty of our shop
Christiaan v.d. Klaauw Ariadne First Series
2e geleverde Christiaan van er Klaauw Ariadne in het rozegoud. Met originele doos en het garantiebewijs.

Christiaan vd Klaauw Ariadne from 1998, Number 2 with the original box and the original papers.
Christiaan v.d. Klaauw 1ste Serie Satellite Du Monde
Een zeer zeldzame Christiaan van der Klaauw Satellite du Monde "lefthander". Deze nummer 5 uit de 1ste serie, is in een prachtige staat. Op speciaal verzoek van de eerste eigenaar geproduceerd en vervaardigd. Een unieke "museum waardige" uitvoering, kompleet met de doos en het originele aankoop bewijs. ( 25-09-1995 )

A very rare Christiaan van der Klaauw Satellite du Monde "lefthander". This number 5 from the 1st series of production is in a beautiful condition. At the special request of the first owner geproduceert and manufactured. A unique "museum worthy" version, complete with the box and the original receipt. (25-09-1995)
Christiaan v.d. Klaauw 1ste Serie Satellite Du Monde
Een zeer zeldzame dames Christiaan van der Klaauw Satellite du Mond. Deze nummer 1 uit de 1ste serie van productie, is in een prachtige staat. Een unique kans om een weinig geproduceerd horloge te bemachtigen.

A gorgeous ladies Christiaan van der Klaauw Satellite du Monde. This gorgeous golden version is in a very good overall condition.
Comes with our in-store Certificate of Authenticity, a luxery gift box and 12 months warranty.
Christiaan v.d. Klaauw Pendulum Christiaan Huygens
Een zo goed als ongedragen horloge van Christiaan v.d. Klaauw ter ere van het 350 jaar slingeruurwerk door Christiaan Huygens.
Stalen kast, donker blauwe wijzerplaat en lederen band met vouwsluiting.
Wordt geleverd met luxe doos , certificaat en 6 maanden garantie.
Christiaan v.d. Klaauw Eclipse
Een prachtige Christiaan vd Klaauw Eclipse in het rozegoud met lederen band.
Christiaan v.d. Klaauw Pendulum Christiaan Huygens
Een ongedragen horloge van Christiaan v.d. Klaauw ter ere van het 350 jaar slingeruurwerk door Christiaan Huygens.
Christiaan v.d. Klaauw Ariadne
Een exclusief rose gouden Christiaan van de Klaauw "Ariadne " horloge. Dit schitterende meesterstuk, verkeerd in een zeer goede staat.
Christiaan v.d. Klaauw Mondial
Een schitterende roze gouden Christiaan vd Klaauw. Voor een complete omschrijving : www.klaauw.com/collection/stars/models.php?cat=stars&title=mondial
Christiaan v.d. Klaauw
Het topmodel uit de Collection of Astronomical Masterpieces is het Astrolabium. Christiaan van der Klaauw liet zich inspireren door de eeuwenoude astrolabia bij het ontwerp van zijn meesterwerk. Het fraaie en opvallende design, de prachtige materialen maar vooral de ingenieuze wijze van aandrijving maken dit horloge tot een begerenswaardig object. Op het nu al legendarische uurwerk kan men een keur aan gegevens aflezen. Zo zijn behalve de datum onder meer de middelbare plaatselijke zonnetijd, de positie van de Zon en de Maan op de ecliptica, de positie van de dalende en de klimmende knoop van de maanbaan (de drakenwijzer) en zons- en maansverduisteringen zichtbaar. www.klaauw.com
Christiaan v.d. Klaauw Ariadne
Een prachtige Chrisitaan vd Klaauw "Ariadne". www.klaauw.com